Aantal personen: 4
1 krop paksoi
1 gele paprika
100 gr (1 klein bakje) taugé
½komkommer
1 bosje radijsjes
1 zakje worteljulienne (100 gr, koelvitrine)
1 bakje daikons
75 gr rozijnen
1 bakje Japanse seamdressing
Snijd het paksoigroen in fijne repen.
Snijd de witte stelen in boogjes. Snipper de paprika. Blancheer de paprika en paksoistelen 1 min in kokend water met wat zout, stort ze in een zeef en spoel ze koud af. Zoek de taugé uit. Halveer het stuk komkommer, schraap de zaadjes er met een theelepel uit en snijd de komkommerhelften in boogjes. Snijd de radijsjes in kwarten. Snipper de bosuitjes. Meng de groenten met de worteljulienne en de rozijnen in een kom, knip de daikons erboven af. Meng vlak voor het serveren de dressing erdoor.
Tip: neem de Japanse sesamdressing van Johma.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |